Stichting Pim is op zoek naar een Persoonlijk Begeleider

De persoonlijk begeleider zorgt voor een goede uitvoering van het dagelijkse zorgproces op de woning. Vanuit het persoonlijk begeleiderschap van één of meerdere cliënten, is de persoonlijk begeleider het eerste aanspreekpunt en de eerstverantwoordelijke voor de uitvoering van de individuele ondersteuning en heeft een nauwe samenwerking met ouders.

De persoonlijk begeleider biedt ondersteunende begeleiding op het vlak van de primaire verzorging, zoals wassen, aankleden, eten en het behouden van geleerde vaardigheden, en activerende begeleiding gericht op de ontwikkeling van de cliënt. Het leren van nieuwe vaardigheden op verschillende ontwikkelingsgebieden staat hierbij centraal.

Stichting_Pim_Wonen_Nieuw_3

Wij vragen

Kennis
MBO/HBO werk- en denkniveau, een zorgdiploma op minimaal MBO-niveau en aantoonbare relevante werkervaring op het gebied van de doelgroep van Stichting Pim. Je hebt affiniteit met de zorgwoning en de visie die daarbij hoort.

Competenties

• Enthousiasme en motivatie
  • Kartrekker
  • Geduld
  • Communicatief ingesteld, zowel mondeling als schriftelijk
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Flexibiliteit
  • Empathie
  • Samenwerken
  • Cliënt- en oudergericht

Wij bieden
Wij bieden een hele mooie werkplek in de mooie bosrijke omgeving van Dorst. Een huiselijke omgeving voor de jongeren, met alles onder één dak voor een fijne vrijetijdsbesteding.

Een leuke groep cliënten, met uiteenlopende beperkingen. Veel ruimte voor persoonlijke aandacht en 1-op-1 zorg.

Mogelijkheden tot verschillende activiteiten met de jongeren binnen én buiten het terrein van de Stichting, mede mogelijk gemaakt door een grote betrokkenheid van ouders, familie en vrijwilligers en het eigen vervoer dat wij tot onze beschikking hebben.

Stichting Pim heeft een ervaren team, waar onderling veel kennis wordt gedeeld en alle ruimte gegeven wordt voor persoonlijke ontwikkeling. Interne scholing met betrekking tot medicatieveiligheid en voorbehouden en risicovolle handelingen wordt altijd aangeboden bij nieuwe medewerkers. Tevens zijn er veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling middels externe scholingen en training, gericht op de doelgroep van Stichting Pim.

• Een boeiende baan waarin je het verschil maakt voor een bijzondere doelgroep.
  • Salaris passend bij je ervaring, conform CAO Gehandicaptenzorg.
  • 8% vakantietoeslag.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Onregelmatigheidstoeslag.
  • Deelname aan pensioenregeling

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in onze vacature Persoonlijk Begeleider? Stuur dan je CV met motivatie naar sandra.diependaal@stichting-pim.nl.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Linda van der Veer, zorgmanager, via linda@stichting-pim.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Door invullen van dit formulier gaat u akkoord met gebruik van uw gegevens door Stichting Pim.