FaceBook
Twitter
YouTube


Wat biedt Stichting Pim?

Stichting Pim onderscheidt zich sterk van de reguliere zorginstellingen. Lijnen zijn kort en alles gaat in overleg met ouders. De zorg en bijbehorende plannen zijn op maat. Daarnaast hebben we de beschikking over een geweldige zorgwoning: “Het Superhuis”. De woning biedt volop ruimte, veiligheid en faciliteiten, afgestemd op de doelgroep. Je kunt hierbij denken aan een zwemspa, therapieruimte, snoezelruimtes, speelschuur en een geweldige aangepaste tuin.

Stichting Pim heeft professioneel, betrokken personeel in dienst, met een hart voor de zorg. Personele inzet wordt zo goed mogelijk gecoördineerd, zodat de bezetting optimaal is. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van vrijwilligers om 1 op 1 uitstapjes mogelijk te maken en extra aandacht te kunnen bieden aan de kinderen. Er is een afgestemd activiteitenaanbod voor de kinderen gedurende het gehele jaar. In de schoolvakanties wordt er gewerkt met een afwisselend (actief / passief) activiteitenprogramma, vaak met een passend thema. Wij geloven dat we een zeer bijzondere vorm van opvang kunnen bieden, die elders niet mogelijk is.

Kosten:
Kosten kunnen uit een PGB betaald worden en zijn inclusief voeding, activiteiten en gebruik faciliteiten zorgwoning. Tarieven en mogelijk vervoer gebeuren in overleg.

 

Kalender

Wie is er deze maand jarig?
Bekijk het 
hier.


Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
Naam:
Email:Laatste nieuws


Helpen?

Word lid van de Club van Honderd
meer informatie >

Wordt Vriend van Stichting Pim
meer informatie >

Kom ons helpen als vrijwilliger
meer informatie >