Hoi, ik ben Yasmin Hakkens  en ik ben geboren op 10 mei 2005. Ik woon met heel veel plezier sinds de opening in het tweede superhuis én in Ulvenhout samen met mijn papa, mama, grote zussen Yara & Indy en mijn hondje Jip.

Door het syndroom van Dravet heb ik veel last van epileptische aanvallen en ben ik verstandelijk en lichamelijk gehandicapt. Hierdoor ben ik vaak moe en kan ik weinig prikkels verdragen maar ondanks mijn beperkingen ben ik altijd vrolijk en opgewekt!

Het grote huis, zoals ik stichting Pim noem, is voor mij een veilige omgeving en er is heel veel te doen; ik ga dagelijks naar de dagbesteding, er zijn veel dieren die ik ook eten mag geven, we gaan paardrijden, zwemmen, in de grote tuin spelen, samen koken, wandelen, uitstapjes maken, gezellig samen tv kijken…. eigenlijk teveel om op te noemen!

Als mijn papa en mama mij op komen halen blijf ik eigenlijk liever in het grote huis, zo fijn vind ik het hier. Gelukkig mogen ze mij altijd bezoeken zodat ik ze toch veel kan zien.