Hallo, Ik ben Sean Loeffen

Ik ben op 20 juni 1994 veel te vroeg geboren en als gevolg daarvan visueel en meervoudig complex gehandicapt. Daarom zit ik altijd in een rolstoel en moet ik overal bij geholpen worden.
Naast dat ik een mooie kamer in het superhuis heb, woon ik ook thuis samen met mijn vader en moeder en mijn broers Fynn en Aedan.
Overdag vind ik het reuze gezellig om naar de dagbesteding te gaan, daar is altijd veel te doen en ik wil graag overal bij zijn en dingen beleven.
Mijn grootste hobby is wandelen daar kan ik uren van genieten en dat doe ik dan ook vaak en het liefst met Oma. Na het wandelen is er dan meestal tijd voor (harde) muziek van de bekende DJ’s, voor mij geen Nick en Simon maar Avicii of Tiesto.

Vrolijke groetjes van Sean.