Ik ben Rintje Krips

ik ben inmiddels al 20 jaar en ik woon vanaf de opening van het Superhuis in Dorst én in Breda. Daar woon ik samen met papa Harm Jan, Mama Mirjam, zus Romy (18) en broertje Ties (15). Ik heb het hier ongelooflijk naar mijn zin. Ik voel me er veilig, ik vind het gezellig en ze hebben er goede muziek… Ze missen me thuis wel maar dan komen ze me maar lekker vaak opzoeken! Ik heb een rolstoel en een spraakcomputer en kan goed duidelijk maken wat ik wil. Ik ga heel graag naar de dagbesteding in Terheijden. Daar breng ik melk rond en geniet ik van de andere bezoekers van het Dag Activiteiten Centrum. Zwemmen op de woning is het leukste dat er is, dan ontspan ik helemaal en ga ik rozig naar bed. Ook rij ik graag door de tuin met mijn elektrische rolstoel en dan luister ik naar Nick en Simon, Jan Smit of andere leuke muziekjes. Snap je nu waarom ik hier zo graag woon? Ik heb ook een hobby, elke twee weken ga ik naar de Stormvogels in Dongen, de scouting, dat vind ik zo super, we gaan zelfs samen op kamp! Papa en mama vinden het huis van Pim het mooiste plekje van de wereld en zijn blij dat ik er samen met 7 andere lieve kinderen mag wonen! Kom maar eens kijken!