Hé hallo, ik ben Mira Stolzenbach
Ik ben op 24 september 2005 samen met mijn lieve tweelingbroer Cas geboren. Helaas wel 3 maanden te vroeg waardoor mijn netvlies nog niet klaar was. Daardoor ben ik blind geboren en later bleek ik ook autisme te hebben. Ik woon sinds november 2016 voor het grootste deel van de week in het nieuwe deel van het superhuis en heb ik hier heel erg naar mijn zin. Ik ga door de weeks met de taxi naar het speciale onderwijs van Visio Breda. Ik klets heel graag en zing veel. Heb ik een liedje een keer gehoord dan zing ik het de volgende keer helemaal mee. Ook hou ik erg van schommelen en achtbanen. Het kan me niet wild genoeg zijn, ik ben zelfs in de Baron bij de Efteling geweest en vond dat fantastisch.