Hallo ik ben Luka Drewes

Ik ben geboren op 8 april 1999.
Ik ben meervoudig gehandicapt, waarschijnlijk door het Rett-syndroom.
Ik heb thuis een lief broertje en veel beesten, waarvan de hond Charlie mijn beste vriendje is. Ik houd van wandelen, kroelen
 en fietsen, ik kan erg lachen om leuke geluidjes. Ondanks dat ik vrijwel niets zelf kan ben ik meestal erg vrolijk.

Ik woon nu sinds de opening van Stichting Pim gedeeltelijk hier. Ik vond het er meteen erg leuk. Er zijn leuke speelplekken, zoals de snoezelkamers en er is veel ruimte. Daarnaast kijk ik graag TV. Mijn ouders vonden het in het begin moeilijk om mij te laten gaan, maar toen ze zagen dat ik het er zo naar mijn zin had, konden zij me meer los laten. Ik ga nu iets minder dan de helft van de week naar mijn tweede thuis! Voorlopig zal dit wel zo blijven, maar dat ligt vooral aan mijn ouders. Ik geniet nog steeds van alles op de woning en ben gek op het personeel! Ik wil hier graag blijven wonen en oud worden met mijn vrienden.