Ciao! Ik ben Loredana Indaco
Op 21 juni 1993 geboren op Sicilië, Italië. Een paar maanden na mijn geboorte ben ik samen met mijn ouders en mijn  broer Francesco naar Nederland gekomen. Ik heb ook nog een jongere broer Dario.
Ik ben een jonge dame met Down-syndroom. Ben 3-talig opgevoed:  Nederlands, Italiaans en gebarentaal. Ik kan lachen als er iets ondeugends gebeurt of als ik stiekem een scheetje laat. Ik hou van complimentjes en vind het fijn om te knuffelen. Samen met mijn vader en broers maak ik wel eens muziek, dan speel ik op mijn eigen gitaar.
Ik woon sinds 1 april 2017 bij Stichting Pim en heb daar een eigen kamer, helemaal voor mijzelf! Ik heb het gezellig met al mijn medebewoners. We doen veel leuke dingen samen. Wat ik vooral leuk vind zijn de meidenavonden, naar de Efteling (ik durf zelfs in Joris en de Draak), fietsen op mijn tandem, zwemmen en helpen met de klusjes.

Liefs Loredana