Hallo, ik ben Jordy en woon sinds 1 oktober 2016 bij stichting Pim.

Voorheen logeerde ik bij stichting Pim en heb ik tegen mijn vader en moeder gezegd: “Als er ooit een plekje vrij komt, wil ik heel graag wonen bij stichting Pim”.
Ik woon nu in de tweede woning met 6 andere jongeren. We hebben het samen heel gezellig!

Ook ga ik naar de dagbesteding bij stichting Pim. Het allerliefste verzorg ik de hangbuikzwijnen, geiten, konijnen en kippen. Ook geef ik appels aan de paarden van de manege bij de buren en rijd ik daar iedere week paard.

In mijn vrije tijd sport ik bij atletiekvereniging Sprint en ga ik naar scouting de Murk. Ik fiets ook graag op mijn sportieve driewielfiets.

Ik ben heel blij dat ik bij stichting Pim mag zijn. Ik zeg altijd: “Ik voel me er helemaal thuis!”