Hallo ik ben Dominique en ben al een echte "grote vrouw" want ik heb sinds 1 oktober de sleutel van mijn nieuwe huisje gekregen!
Ik houd van gezelligheid grapjes maken maar vooral ook van muziek, het liefste treed ik voor iedereen op en bouw graag een feestje. Ook ga ik regelmatig logeren bij mijn mama, papa Bert, mijn zus Robin en broer Vincent.
Ik vind het heerlijk om met de bewoners en personeel van het superhuis naar de Efteling te gaan en dan het liefst in alle achtbanen .Maar ook vind ik het heerlijk om lekker op mijn mooie kamertje te spelen op mijn iPad, of televisie te kijken en dan het liefste horror films. Wat ik ook leuk vind bij Pim is het knuffelen met de baby konijntjes.
ik ben blij dat ik een warm plekje in het superhuis heb gekregen en dat ik hele lieve en gezellige mede bewoners heb.Wat mij betreft is het hier iedere dag een feestje!

Lieve groetjes Dominique