Hallo, ik ben Boris Godefroy

geboren op 15 april 1997 en ben een vrolijke jongen die erg van grapjes en gekke geluiden houd.Ik moet daar vaak zo om lachen dat ik van mijn stoel afval. Ik ben geboren met het CDG syndroom ( 1 C) een moeilijk woord voor een stofwisselingsziekte die zorgt ervoor dat ik de verstandelijke vermogens heb van een kind van 2 jaar en een beperkte motoriek Ik heb voor langer stukken lopen een rolstoel nodig en kan wel een  beetje praten en weet heel goed wat ik wel en niet wil. Overdag ga ik naar het ODC de paddestoel in Breda. Ik zit daar in groep Dol-fijn een echte pubergroep waar ik hele leuke dingen doe oa koken, zwemmen en ook wel aan tafel werkje moet maken waar ik dan niet altijd zin in heb. Ik heb thuis een grote zus Noortje en een wat kleinere broer Bart en die mogen ook in het Superhuis bij mij komen logeren.

Mijn hobbies zijn muziek maken en muziek luisteren. Fan ben ik van Frans Bauer tot Andre Rieu. Muziek luisteren doe ik graag in het muziekhuisje in de tuin van ons Superhuis. Mijn andere hobbies zijn paardrijden, dvd kijken, varen en meedoen met de trucktours in de omgeving. Nou dat was het wel een beetje en kortom wonen in het Superhuis is SUPERCOOL. Wie weet zie ik je wel een keer.

Een dikke knuffel van Boris