Hallo,
Ik ben Alice  ( als in "Wonderland") geboren op 23 juni 1995
Ik heb altijd thuis gewoond, samen met mijn ouders,  Harm en Colinda, maar ik woon nu met veel plezier vanaf november 2014 op mijn eigen kamer in het superhuis in Dorst.
In het weekend wil ik ook graag naar huis.

Ik ben meervoudig complex gehandicapt mijn ziekte heet AHC waarvan er maar 9 patiënten zijn in Nederland. Hoewel ik goed kan kletsen ben ik regelmatig helemaal of deels verlamd en kan ik mijn spieren nooit goed besturen. Daardoor kan ik maar weinig dingen, ook omdat ik verstandelijk gehandicapt ben.
Ik heb een zorgzaam, vrolijk en opgeruimd karakter maar door mijn verlammingen baal ik soms dat ik veel dingen niet kan. Ik heb als hobby's rolstoeldansen, varen in onze sloep, en fietsen op de tweelingfiets maar ben ook graag aan het knutselen of met muziek en computerspelletjes bezig.

Ik ga naar de dagbesteding van Stichting Pim waar ze allemaal leuke dingen doen. Ook de dieren vind ik leuk om voor te zorgen. Ik kan het goed vinden met de andere jongeren in de woning en ook met de leiding heb ik veel lol en ze zorgen goed voor mij.

Het huis heeft alles wat ik nodig heb en ik verwacht dat ik hier heel gelukkig ben en veel jaren kan wonen.